“Csak az egészséges haj a szép haj!”

Fodrászat

– Hajfestés, színezés Redken termékekkel
– Hajfestés idHair minden mentes, hypoallergén festékekkel
– Szőkítés
– Melírozás
– Hajszín korrekció
– Legújabb festéstechnikák: Balayage, Foilyage, Babylights, AirTouch…
– Női és férfi hajvágás
– Mosás, szárítás, hajformázás
– Alkalmi frizura készítés

hajhosszabbítás

Magyarországon újdonságnak számító ragasztócsíkos vagy „tape extension” technika. Amerikában és Nyugaton régóta elterjedt megoldás, mely a legtöbb hajhosszabbítási eljáráshoz képest szinte láthatatlan. Kizárólag a megbízható német márka, a hairtalk termékeivel dolgozunk, melyek kiváló minőségű anyagokból és 100% eredeti emberi, Remy hajból készülnek. A felhelyezést a hairtalk saját fejlesztésű, nagyon tartós és hypoallergén ragasztócsíkjaival végezzük. A póthajak hordási ideje kb. 6-9 hónap attól függően milyen gyakran helyezzük fel újra a tincseket. Az újra illesztést hajnövekedéstől függően 2-3 havonta kell megismételni. Ez a legkíméletesebb hajhosszabbítási és dúsítási technika, mely egyáltalán nem roncsolja a saját hajat.

Melegollós

HAJVÁGÁS

A legújabb Jaguar TCC melegollóval a vágás során lezárjuk a hajszálakat, így a haj jobban megőrzi hidratáltságát, egészségesebbé válik, kevésbé töredezik és gyorsabban nő.

keratinos

HAJfeltöltés, hajegyenesítés

A kezelést az Alfaparf Lisse Design termékeivel végezzük. A haj fő alkotóeleme a keratin. A terápia során a keratin, az E vitamin, az alfa-hidroxi savak, az argán olaj és a makadámolaj regeneráló képessége segít visszaadni a haj szerkezetének tömörségét. Növeli a haj dússágát, fényét és rugalmasságát. A kezelés az extrán roncsolt, vegyileg kezelt, valamint szőkített, festett hajra is tökéletes. A rendszeresen kémiai és fizikai hatásoknak kitett száraz és fakó hajakból újra élettel teli, fényes és puha tincsket varázsolunk ezzel a hajfeltöltő terápiával.

Olaplex

Az Olaplex hajkötés sokszorozó termék. Használatával kíméletesen szőkíthetünk, így a haj nem válik szárazzá és töredezetté. Önálló kezelésként a látványosan sérült haj állapotán is javíthatunk. Az Olaplex segítségével a különböző vegyi eljárások során megóvhatjuk a hajszálakat az esetleges sérülésektől.

Redken

Chemistry kezelés

A Redken Chemistry System a fizikailag vagy kémiailag sérült haj ápolását segíti. Megoldást nyújt a gyenge, lelapuló, hamar kifakuló, száraz, nehezen kezelhető, vagy az extrémen roncsolt hajra is. A problémától függően választjuk ki, vagy akár kombináljuk a megfelelő ápoló anyagokat. A végeredmény selymesen sima, egészségesen táplált, fényes és könnyen kezelhető haj. Önállóan vagy a szalon szolgáltatásai mellé is kérhető kezelés, melynek segítségével fokozhatjuk a hajszín tartósságát.

L'oréal

Steampod kezelés
Ez a professzionális hajformázó eszköz folyamatosan magas nyomású gőzt bocsát ki. Ennek segítségével a hajtövektől a hajvégekig mélyen építhetjük be az ápoló anyagokat a hajszálakba. Az eredmény: tükörfényes haj.

Kedves Vendégeink!
Kérünk benneteket, hogy figyelmesen olvassátok el az alábbi kéréseinket, melyek közös érdekeinket, a ti kényelmeteket és szalonunk zavartalan működését szolgálják!

– Kérjük ne késs!
Ha mégis úgy alakul, hogy kicsit késve érkezel jelezd nekünk, hogy mikorra várhatunk! Amennyiben a késésed meghaladja a 15 percet, sajnos előfordulhat, hogy nem tudjuk a kért szolgáltatásokat teljesíteni. 30 percen túli késés esetén nem áll módunkban elvégezni az igényelt szolgáltatást, és azt le nem mondott időpontnak tekintjük, melyre az alábbi bekezdésben foglaltak érvényesek.

– Kérjük időpontodat mielőbb mondd le, ha nem tudsz eljönni!
Ha valami közbejön időben szólj, hogy időpontodat átadhassuk másnak! Legalább 24 órával előre jelezd nekünk telefonon vagy sms-ben, ha nem tudsz megjelenni az előre egyeztetett időpontban Ellenkező esetben a kért szolgáltatások árának 50%-át felszámoljuk készenléti díjként. Sajnos előfordult már olyan is, amikor valaki nem jelent meg az időpontján és ezt nem jelezte semmilyen formában. Ilyen esetben a szolgáltatások árát 100%-ban felszámoljuk. Az esetleges készenléti díjakat legkésőbb az új időpont foglalásakor személyesen a szalonban vagy átutalással kérjük rendezni. Amennyiben nem sikerül ezt megoldani, úgy sajnos nem tudunk új időpontot adni.

– Kérjük, ha az időpontodat szeretnéd máskorra áttenni, akkor legalább 24 órával a megbeszélt időpont előtt jelezd ezt felénk, ellenkező esetben a lemondási feltételek lépnek életbe.

– Kérjük hétköznap reggel 8:00-tól 20:00-ig keress minket időpontfoglalás vagy bármi más ügyben. Vészhelyzet esetén, munkaidőn kívül üzenetben tudsz velünk kapcsolatba lépni.

– Kérjük, ha megbetegszel inkább tegyük át az időpontodat egy másik alkalomra, amikor már biztosan meggyógyultál. Neked sem kellemes betegen ücsörögni órákig egy fodrászszékben. Jobban esik ilyenkor otthon lenni. Mi sem szeretnénk a saját és többi vendégünk egészségét veszélyeztetni.

– Kérünk téged, időpontodra egyedül érkezz, ne hozz magaddal kísérőt. Természetesen a kiskorú vendégeink jöhetnek szülői kísérettel, de akkor is legfeljebb egy hozzátartozó számára tudunk helyet biztosítani a várakozás alatt.
Tudjuk milyen nehéz kicsi gyermeket otthon hagyni akár csak egy pár órára is, de a fodrász szalonba mindenki szépülni és feltöltődni jön. Neked is jár egy kis „énidő” amikor magaddal foglalkozol. Ha máshogy nem lehet megoldani, és elhozod gyermekedet magaddal, akkor ezt kérjünk jelezd előre. Gondoskodj róla, hogy ne zavarja a többi vendéget és minket munka közben.

Tudjuk, hogy ezekre a dolgokra a legtöbb esetben nem kell felhívnunk a figyelmet. Néha mégis előfordul, hogy valaki csak egyszerűen nem gondol bele milyen fontos nekünk a pontos időbeosztás és a nyugodt munkavégzés. Mi azért dolgozunk nap mint nap, hogy a vendégeink elégedetten és felfrissülve távozzanak tőlünk. Ha neked az etikettünk magától értetődő, kérjük ne vedd sértésnek a leírtakat, mert nem neked szól. Örülünk, hogy kölcsönösen tiszteljük és megbecsüljük egymást! 🙂

Kellemes szépülést és feltöltődést kíván a Hair Candy csapata! 🙂

Vélemények

ügyfeleink mondták

Fodrász és hajhosszabító szalon óbudán. Festés, szárítás, stb...
Imádom a szalon hangulatát, a profi munkatársakat akikre bátran rábízhatom a hajamat. Sok csodás frizurámat köszönhetem nekik, és az egészséges, hosszú hajzuhatagomat.
Bendes Regina
Vendég
Fodrász és hajhosszabító szalon óbudán. Festés, szárítás, stb...
Tényleg imádtam! Szuper termékek, a legkorszerűbb eszközök, hozzáértés és kedvesség. Lehet ennél többet kívánni egy fodrász szalontól?! Köszönöm Betti!
Bogár Viktória
Vendég
Fodrász és hajhosszabító szalon óbudán. Festés, szárítás, stb...
Igényes szalon, professzionális termékek és hozzáértő fodrász! Steam pod és hajszerkezet kezelések is igénybe vehetőek, amelyek szintén többszörösen megtérítik a befektett időt és pénzt.
Patrícia Kiss
Vendég